BEREIKBAARHEID

Hoe bereikt u AZ Sint-Maarten?

AZ Sint-Maarten is gelegen aan de Liersesteenweg 435 en is vlot bereikbaar met de wagen, het openbaar vervoer of met de fiets.

Met de wagen.

Er zijn 1.600 parkeerplaatsen. In het parkeergebouw, aan de inkom van het ziekenhuis, kan je patiënten of bezoekers afzetten op de 'kiss & ride'-zone. We stellen ook plaatsen ter beschikking voor personen met een beperking, ouders met een baby en patiënten voor chemotherapie en radiotherapie.  De dienst spoedgevallen heeft aparte parkeerplaatsen. Er zijn ook plaatsen voorzien aan de parking van spoed voor wagens hoger dan 2.40m.

Voor Parkeerbeleid en Tarieven: zie www.azsintmaarten.be/bereikbaarheid

 

Met openbaar vervoer.

De buslijnen 2 (richting Vrijboekpark) en 5 (richting Geerdegemdries) stoppen voor de hoofdingang van het ziekenhuis. AZ Sint-Maarten is de nieuwe begin-/eindhalte van deze lijnen.

Ook de regionale lijnen op de Liersesteenweg (550, 551 en 552) houden halt aan het ziekenhuis. Op- en afstappen kan aan de rotonde net voor het parkeergebouw.

Plan je route met de routeplanner van De Lijn.

 

Met de fiets.

Het ziekenhuis heeft een overdekte fietsenstalling voor patiënten en bezoekers. Via een brug over de Vrouwvliet en de nieuwe fietspaden langs de Liersesteenweg is het ziekenhuis dus ook makkelijk te bereiken met de fiets.

×